Ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ, μετά τον τραυματισμό του από τον Πίκφορντ στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (17/10), παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για τον βρετανικό Τύπο. Με τον Γιούργκεν Κλοπ να δέχεται δεκάδες ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου, τόσο για τον Ολλανδό στόπερ, όσο και για τους υπόλοιπους τραυματίες της Λίβερπουλ, μεταξύ των οποίων είναι και ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Ο Γερμανός τεχνικός, απέφυγε με… ντρίμπλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον Φαν Ντάικ, τονίζοντας πως «…μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον Βίρτζιλ. Είναι εντάξει, δεν έχει νόημα να δίνουμε αναφορά για το καθημερινό του πρόγραμμα. Η εγχείριση θα γίνει στο σωστό χρόνο. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θέλουμε να ξέρουμε το πότε ακριβώς θα γυρίσει. Είναι προφανές πως θα πάρει χρόνο η αποθεραπεία. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Δεν έχει νόημα να πω πότε θα γυρίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κλοπ πρόσθεσε για τον Τσιμίκα: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι (σ.σ. εν όψει του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ) ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο Φαν Ντάικ και ίσως ο Κώστας Τσιμίκας, που είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτό το παιχνίδι, που έρχεται ούτε για το επόμενο. Όσο για τους άλλους, η τελευταία ενημέρωση που είχα, ήταν πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Άγιαξ, είναι όλοι καλά. Θα ξεκουραστούν και θα δούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης