Συνεχίζουν να μειώνονται τα προβλήματα για τον Ζινεντίν Ζιντάν, που βλέπει το… οπλοστάσιό του να εμπλουτίζεται εν όψει των επικείμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Μετά τους Σέρχιο Ράμος, Ντάνι Καρβαχάλ και Φέντε Βαλβέρδε, που επέστρεψαν από τραυματισμούς, πλησιάζει και η ώρα του Εντέν Αζάρ, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης από τις 28 Νοεμβρίου, όταν υπέστη θλάση στο ματς με την Αλαβές. Ο Βέλγος επιθετικός συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, μαζί με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και ακόμη δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη η διαθεσιμότητά του για τον κυριακάτικο (20/12) αγώνα με την Έιμπαρ, το βέβαιο είναι ότι ο Αζάρ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του, με τους φίλους των «μερένγκες» να ελπίζουν ότι θα καταφέρει να μείνει υγιής, καθώς η ως τώρα θητεία του στη Μαδρίτη έχει σημαδευτεί από διαδοχικούς τραυματισμούς.

Χωρίς κανένα πρόβλημα προπονείται πλέον και ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, που έλειψε από τα τελευταία τρία ματς της Ρεάλ και αναμένεται να είναι στην αποστολή για το «Ιπουρούα».

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησαν και οι Γιόβιτς και Μαριάνο και πλέον υπάρχει πιθανότητα οι πρωταθλητές Ισπανίας να παραταχθούν την Κυριακή χωρίς την παραμικρή απουσία, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης