Βρέθηκε κοντά στην πόρτα της… εξόδου δύο φορές. Την πρώτη για να πάει με μεταγραφή στη Νάπολι και τη δεύτερη όταν βρέθηκε μία… ανάσα από την Ίντερ τον περασμένο Γενάρη. Εντέλει, ο -πρωταθλητής κόσμου του 2018 με τη Γαλλία- Ολιβιέ Ζιρού θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης (20/05) πως ενεργοποίησαν την οψιόν επέκτασης που υπήρχε στο συμβόλαιό του, κατά ένα χρόνο και ο 33χρονος φορ θα παραμείνει στους Λονδρέζους έως το καλοκαίρι του 2021.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στην Τσέλσι. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στη δράση με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να παίξω ξανά μπροστά στους οπαδούς μας στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, όποτε κριθεί ότι είναι ασφαλές να γίνει αυτό…» τόνισε ο Ζιρού στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του αγγλικού συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τσέλσι είχε αποκτήσει τον Ζιρού από την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2018 αντί 17 εκατ. Ευρώ, με τον Γάλλο να κατακτά με τους «μπλε» τον τίτλο του Europa League της περιόδου 2018/19.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης