Η βρετανική κυβέρνηση επέτρεψε στον Ρομάν Αμπράμοβιτς να δώσει 30 εκατομμύρια λίρες (33 εκατομμύρια ευρώ) στην Τσέλσι, ένα ποσό που διατεθεί για τα καθημερινά έξοδα του συλλόγου, προκειμένου να αποτρέψει την καταστροφή του.

Η κίνηση εντάσσεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo Deportivo, στα μέτρα που εισήχθησαν χθες για να αμβλυνθεί η κατάσταση στην Τσέλσι, η οποία επιβαρύνεται από τις κυρώσεις στον Ρώσο μεγιστάνα από την βρετανική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτά τα 33 εκατομμύρια, η Τσέλσι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το υψηλό ποσό των μισθών που πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα και που είναι περίπου 28 εκατομμύρια λίρες (30 εκατομμύρια ευρώ).

Εκτός από αυτή την ώθηση στα ταμεία του συλλόγου, η Τσέλσι από χθες έλαβε άδεια να πουλήσει εισιτήρια για αγώνες Champions League, FA Cup και παιχνίδια γυναικών τόσο στο «Stamford Bridge», όσο και εκτός έδρας.

Τα έσοδα από αυτές τις πωλήσεις δεν θα πάνε στον σύλλογο, αλλά θα πάνε σε φορείς όπως η UEFA και η αγγλική ομοσπονδία, περιμένοντας να «ξεπαγώσει» η κατάσταση στην Τσέλσι με μελλοντική πώληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης