Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για την Άρσεναλ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ, Νταβίντ Λουίζ, από την Τσέλσι. Οι λεπτομέρειες της μετακίνησης δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι «κανονιέρηδες» κατέβαλλαν περίπου 8 εκ. λίρες για τον 32χρονο άσο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Λουίζ, ο 10ος παίκτης που θα φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων του Λονδίνου στα χρονικά της Premier League, εντάχθηκε στην Τσέλσι το 2011 από την Μπενφίκα. Πανηγύρισε με τους «μπλε» το Champions League toy 2012, την κατάκτηση του τίτλου το 2017 και δύο Κύπελλα Αγγλίας (2012, 2018) στις δύο παρουσίες του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, που επίσης κατέκτησε δύο Europa League (2013, 2019), πέρασε δύο χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου συνεργάστηκε με το νυν τεχνικό της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι.

«Ο Νταβίντ διαθέτει τεράστια εμπειρία και περιμένω με αγωνία να συνεργαστούμε ξανά. Είναι ένας πασίγνωστος παίκτης και θα προσθέσει μεγάλη δύναμη στην άμυνά μας», είπε ο Έμερι στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης