H ΑΕΚ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, βλέποντας την ομάδα του να βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης στη σημερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του δικέφαλου εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος και χαμογελαστός εκφραζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (24/01, 19:30), ενώ τους διαμήνυσε ότι στόχος του συλλόγου είναι η κορυφή στα πλέι οφ και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αφού αρχικά ο κ. Μελισσανίδης ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους, στη συνέχεια είπε: «Μόνο τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία σας και από τον επαγγελματισμό μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσφορά σας στον σύλλογο. Για εμένα είναι καλός επαγγελματίας, όποιος επιμένει και δείχνει θέληση και προσπαθεί συνεχώς, παρότι δεν παίζει. Θέλω να συνεχίσουμε ενωμένοι, μια γροθιά. Ανεβάζουμε συνεχώς και κάθε χρόνο τον πήχη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης