Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ παραμένει σε οριακό σημείο και η Γενική Συνέλευση των μετόχων των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ (14:30) αναμένεται να προσθέσει ακόμα ένα… επεισόδιο σε όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έχει εξελιχθεί σε… κεντρικό πρόσωπο. Ο έμπειρος διαιτητής ήταν «ανεπιθύμητος» για τον Ολυμπιακό όμως η κλήρωση τον έβαλε στην τριάδα των ρέφερι για τον αγώνα με τον Προμηθέα (8/5), γεγονός που άνοιξε ξανά τον Ασκό του Αιόλου και δημιούργησε αμφιβολίες σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός κατέβει στην αναμέτρηση. Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανακοινώσει πως δεν θα αγωνιστούν σε αγώνα με διαιτητή κάποιον εκ των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου, όμως αν συμβεί αυτό, θα υποβιβαστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά πάντως τον έμπειρο διαιτητή, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, αφού μεσολάβησε και το κώλυμα που δήλωσε λόγω ασθένειας στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Χολαργό. Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com, ο Αναστόπολους τελεί υπό αστυνομική προστασία μετά την σχετική εντολή των αρμόδιων αρχών και μετά τα όσα συνέβησαν στον διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη.

Η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ λειτούργησε άμεσα και ο έμπειρος ρέφερι προστατεύεται, καθώς υπάρχουν φόβοι για νέο περιστατικό εναντίον διαιτητή στον ελληνικό αθλητισμό.

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης