Την άποψη, ότι ο Αμαντίνο Μαντσίνι δεν χρειάζονταν αυτή τη στιγμή στη Μίλαν, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των «ροσονέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο Ιταλός πρωθυπουργός τόνισε πως ο Βραζιλιάνος είναι ένας μέσος που αυτή τη στιγμή δεν… χωράει στη Μίλαν, ενώ ανέφερε ότι ο ίδιος δεν συμφώνησε με τον δανεισμό του.

Πάντως, νωρίτερα ο Αντριάνο Γκαλιάνι παρουσίασε τον Μαντσίνι, ως τον καταλληλότερο παίκτη για τους «ροσονέρι».

«Η απόκτηση του Μανσίνι; Δεν την καταλαβαίνω αυτή την κίνηση. Είναι ένας ακόμα οργανωτής και εμείς χρειαζόμαστε κάποιον που να τελειώνει τα παιχνίδια και να μας δίνει νίκες. Επιπλέον, έχει παίξει ελάχιστα μπάλα τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν συμφώνησα με τη μεταγραφή και το είπα στον Αντριάνο Γκαλιάνι», είπε ο Μπερλουσκόνι και συνέχισε, μιλώντας για το αγωνιστικό:

«Την Κυριακή πηγαίνω στο γήπεδο και βλέπω ανθρώπους να κλαίνε. Φανταστείτε πως νιώθω εγώ, καθώς, όχι μόνο πρέπει να κλαίω, αλλά είμαι και αυτός που πληρώνει αυτή την ομάδα».

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση του Αμαντίνο Μαντσίνι στη Μίλαν:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης