Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Έτσι δεν θα υποβληθεί σε ένα ακόμη τεστ, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Βασιλαντωνόπουλο, Ινσούα. Οι προαναφερθέντες θα κάνουν κάποιες εξετάσεις και θα προπονηθούν κανονικά την Παρασκευή (20/11) για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες και την επιστροφή της ομάδας από τη Ρωσία.

Την Πέμπτη (19/11), επέστρεψαν στο προπονητικό πρόγραμμα οι διεθνείς της U21 Μπότος, Χριστόπουλος, Μαχαίρας και ο Μιτάι (Αλβανία) ενώ στη Ρουμανία παραμένει ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου καθώς δεν υπήρχε πτήση για να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος στόπερ θα ενσωματωθεί την Παρασκευή (20/11) στην προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ και ως εκ τούτου η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, αφού και αυτός παραμένει εκτός προπονήσεων από την παραμονή του αγώνα με τη Ζόρια (4/11).

Πάντως ήταν ενεργός με την εθνική ομάδα της χώρας του και ένας από τους ελάχιστους αμυντικούς της Ένωσης που δεν «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης