Χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο θα συνεχίσει η ΑΕΚ την προσπάθεια κατάκτησης του νταμπλ, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο. Ο αρχηγός της Ένωσης έχει πρόβλημα στον μηνίσκο και οριστικοποιήθηκε σήμερα στα Σπάτα ότι πρέπει να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ είχε συστήσει στον παίκτη να υποβληθεί σε επέμβαση, ωστόσο ο Αραούχο πήγε το Σαββατοκύριακο στην Ισπανία, προκειμένου να πάρει και τη γνώμη του γιατρού του. Αυτή δεν ήταν διαφορετική από εκείνη του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης κι έτσι η επέμβαση, στην οποία θα υποβληθεί ο Αραούχο, προγραμματίστηκε για το τέλος της εβδομάδας στην Ισπανία, ενώ θα την κάνει ο γιατρός που τον είχε χειρουργήσει και στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Αραούχο χάνει τα έξι ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι οφ στη Super League, καθώς και τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Στην τρέχουσα σεζόν ο 31 ετών επιθετικός μετράει 34 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με απολογισμό επτά γκολ και εννέα ασίστ.

Ο 31χρονος στράικερ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά τη γνωστοποίηση της είδησης της απουσίας του, λέγοντας πως άπαντες πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα στην τελική ευθεία της σεζόν.

«Όπως ήδη γνωρίζετε, πρέπει να σταματήσω για λίγο… Έκανα ό,τι μπορούσα για να συνεχίσω αλλά απέτυχα. Ήρθε η ώρα να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ και να βοηθήσουμε την ομάδα στις τελευταίες μάχες, όπου πρέπει να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που βάλαμε από το πρώτο παιχνίδι. Τα λέμε σύντομα», έγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης