Όσο περνούν οι μήνες και πλησιάζει η ώρα της αποπεράτωσης του έργου, τόσο περισσότερο φροντίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ να «εξιτάρει» τον κόσμο της αναφορικά με το νέο γήπεδο.

Σήμερα παρουσιάστηκε η αρχιτεκτονική άποψη του Lounge Bar που θα βρίσκεται στις σουίτες της «Αγιάς Σοφιάς», όπου θα βρίσκονται οι VVIP στους αγώνες και θα γίνονται οι δεξιώσεις για τις ξένες αποστολές στις διεθνείς αναμετρήσεις της Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα βρίσκεται στην πλευρά της παλιάς θύρας 3, όπου έχει κατασκευαστεί η θύρα των επισήμων.

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ετσι θα είναι το BAR LOUNGE στο χώρο των σουιτών του γηπέδου μας για τους VVIP. Εκεί που θα γίνονται και οι δεξιώσεις στην UEFA, αλλά και στις ξένες αποστολές στους διεθνείς αγώνες της ομάδας μας» αναφέρει στο σχετικό της ποστάρισμα στα Social Media η ΠΑΕ, που επίσης παρουσίασε και μία εικόνα από κίτρινα δέντρα!

Συγκεκριμένα, για τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου έχει ήδη γίνει ειδική παραγγελία δέντρων που θα ταιριάζουν με το συνολικό περιβάλλον, στο οποίο φυσικά κυριαρχεί το χρώμα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Την τελευταία της διανυκτέρευση πραγματοποιεί απόψε στην Πορταριά η αποστολή της ΑΕΚ. Σήμερα οι παίκτες έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο γήπεδο, με τους Σβάρνα, Χατζηεμμανουήλ να προπονούνται ατομικά. Το πρωί της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί προπόνηση και στη συνέχεια, μετά το μεσημεριανό γεύμα, η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης