Κάθε μέρα που περνάει, το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ έρχεται όλο και πιο κοντά στην πραγμάτωσή του. Σήμερα, η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε δύο συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, ύψους 14,274 εκατ. ευρώ, για την «Αγιά Σοφιά».

Το «παρών» στη διαδικασία έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος τόνισε: «Με την υπογραφή των δύο συμβάσεων σήμερα με τους εκπροσώπους των αναδόχων που είναι ο ΟΤΕ και η NEUROSOFT, πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το γήπεδό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη για την προσπάθεια και πιστεύω ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα που επισκεπτόμαστε την Περιφέρεια Αττικής. Τον κύριο Πατούλη θα τον ξαναδούμε στα εγκαίνια του γηπέδου. Ευχαριστώ πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Με τη σημερινή υπογραφή των συμβάσεων μπαίνει στην τελική ευθεία η υλοποίηση της προμήθειας και τοποθέτησης του αναγκαίου εξοπλισμού ολοκλήρωσης και λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα, υπογράφοντας και με τους αναδόχους που έχουν αναλάβει τις διαδικασίες για τις προμήθειες του γηπέδου, ολοκληρώνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου το σπίτι των φιλάθλων της ΑΕΚ να ολοκληρωθεί μέσα στη χρονιά αυτή. Πρόκειται για ένα έργο εμβληματικό, η ολοκλήρωση του οποίου θα κοσμεί την Αττική. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και όσους συνέβαλαν ώστε χωρίς καθυστερήσεις να ξεπεραστούν δυσκολίες και εμπόδια».

Η προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικου εξοπλισμού περιλαμβάνει:

-Εγκαταστάσεις Συστημάτων Δικτύωσης, Πληροφορικής και Ασφαλείας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Εγκαταστάσεις Ήχου, Εικόνας, Οπτικοακουστικών και Τηλεοπτικής Μετάδοσης

-Μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα

-Τοπικά μέσα κατάσβεσης

-Εγκαταστάσεις φωτισμού Κίνησης Αυτοματισμού

-Μηχανήματα θέρμανσης ψύξης – κλιματισμού

-Ηλεκτρικούς Πίνακες διανομής

-Αρχιτεκτονικό εξοπλισμό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης