Ο Ματίας Αλμέιδα, στην πρώτη χρονιά παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατάφερε να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1978.

Όπως είναι φυσικό τα κατορθώματα του Αργεντινού προπονητή έχουν προκαλέσει αίσθηση (και) στην πατρίδα του, με την αργεντίνικη έκδοση της εφημερίδας «AS»  να τον αποθεώνει για την ονειρική σεζόν που είχε στον πάγκο της «Ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Αθήνα πανηγυρίζει. Η ΑΕΚ έφερε το Κύπελλο στην πρωτεύουσα, μετά την πειστική νίκη της με 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ, με παίκτη λιγότερο για πάνω από 80 λεπτά.

Σε μια μόλις σεζόν ο Ματίας Αλμέιδα κατάφερε να κατακτήσει την Ελλάδα με ένα μεγαλειώδες νταμπλ, έχοντας πάρει και το πρωτάθλημα πριν λίγες εβδομάδες με διαφορά από τον μεγάλο του αντίπαλο, Παναθηναϊκό», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα στην αναφορά για τον τελικό Κυπέλλου.

Μετά από την περιγραφή των όσων έγιναν στο Πανθεσσαλικό, το δημοσίευμα επισημαίνει: «Επανάσταση με αργεντίνικη προφορά. Ο Ματίας Αλμέιδα άλλαξε το πρόσωπο της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άφιξη του Αργεντινού στην Αθήνα, η ομάδα έχει ποσοστό νικών 75% σε όλες τις διοργανώσεις, με 2,3 πόντους ανά αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της νέας χρονιάς, η ΑΕΚ υπόσχεται να δώσει κάτι για να συζητάμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης