Συνάντηση με τον μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια, τον Βιτσέντσο Καβαλιέρε είχαν τη Δευτέρα ο Ίλια Ίβιτς κι άλλα στελέχη της ΠΑΕ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κροάτη άσου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ιταλός ατζέντης γνωστοποίησε πως ο Λιβάγια περιμένει μια σημαντική αύξηση, από τις περίπου 750 χιλιάδες που θα φθάσουν οι αποδοχές του στον τελευταίο χρόνο του νυν συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της ΑΕΚ τώρα, αυτό που ξεκαθαρίστηκε ήταν πως η πολιτική της στα ζητήματα των συμβολαίων είναι δεδομένη και δεν αλλάζει, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Φυσικά κάθε περίπτωση εκτιμάται διαφορετικά, αλλά ειδικά στην περίοδο που βρισκόμαστε και με τα έσοδα πολύ μειωμένα, αν όχι ανύπαρκτα σε κάποιες φάσεις, μια ΠΑΕ με την πολιτική της ΑΕΚ δεν θα έμπαινε σε διαδικασία δραματικής ανατροπής αυτής της πολιτικής.

Αυτό τονίστηκε με κάθε τρόπο. Εδώ να επισημάνουμε πως αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ υπάρχει συμβόλαιο πάνω από 1 εκατομμύριο και είναι του Νέλσον Ολιβέιρα. Στα 1,2 εκατ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τονίστηκε επίσης προς τον Καβαλιέρε πως η πρόταση της Ένωσης θα είναι για σημαντικά αυξημένες αποδοχές στον Λιβάγια (αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως) σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει τώρα, αφού θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη. Μην ξεχνάμε πως ο Κροάτης έχει στοιχίσει και 2 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του από την Λας Πάλμας.

Ο Ίλια Ίβιτς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΑΕΚ, έδωσαν μια εικόνα της βάσης πάνω στην οποία ξεκινάει η συζήτηση από πλευράς Ένωσης και πλέον υπάρχει ανοιχτό πεδίο για διαπραγμάτευση.

Στην πραγματικότητα, με την παρουσία του Καβαλιέρε στην Αθήνα άνοιξε ο κύκλος αυτής της υπόθεσης και θα συνεχιστεί μέσα στο προσεχές διάστημα. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες μας όχι άμεσα. Σίγουρα όμως πάλι μέσα στην μεταγραφική περίοδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης