Ο Πέτρος Μάνταλος μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Ζόρια με 4-1 μίλησε για την κριτική που δέχεται και ανέφερε ότι αντέχει τα δύσκολα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV

Για τη νίκη με Ζόρια: «Ξεκινήσαμε τον όμιλο αρκετά άσχημα. Κάναμε 2 ήττες. Ήρθαμε για να κάνουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο και να αρχίσει να έχει άλλο ενδιαφέρον ο όμιλός μας. Κάναμε ένα γεμάτο παιχνίδι και πήραμε τους βαθμούς».

Για την τακτική της ΑΕΚ: «Είναι σαν ένας μαθητής να πηγαίνει στο σχολείο διαβασμένος. Ξέραμε την αντίπαλη ομάδα και το κενά είχε. Βρήκαμε χώρους και πήρε αυτή τη διάσταση το σκορ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι σημαίνει το 4-1: «Το 4-1 σημαίνει τρεις βαθμούς. Αυτό θέλαμε από το ματς της Λέστερ. Θέλαμε να αρχίσει η πρόκριση να πηγαίνει στο 50-50».

 Για το πως αισθάνεται: «Φέτος είναι μία πολύ περίεργη σεζόν. Μία χρονιά χωρίς κόσμο και προετοιμασία. Μετά από κάποια ματς νιώθω πιο καλά. Όταν πάει η ομάδα καλά έτσι νιώθω και εγώ».

 Για την κριτική στο πρόσωπό του: «Εγώ θα σου πω ότι αντέχω. Άντεξα αρκετά στην καριέρα μου. Είναι ένα παιχνιδάκι για μένα όλο αυτό. Μακάρι στα άσχημα να πέφτει η γκρίνια πάνω μου και τα καλά ας τα δίνουν όπου θέλουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης