Στις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του αγώνα στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά τον «πικρό» αποκλεισμό της ομάδας του από την Βελέζ στα πέναλτι.

Ο Σέρβος τεχνικός παραδέχθηκε ότι με βάση την εικόνα του ματς, δεν θα έπρεπε να φτάσει στη «ρώσικη ρουλέτα», ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό. Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έπρεπε καν να φτάσουμε στα πέναλτι. Τώρα αν χάσαμε την πρόκριση στη Βοσνία ή σήμερα, δεν το γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ξέραμε ότι θα παίξουν πολύ σφιχτά, με πολλά φάουλ. Ήμασταν προετοιμασμένοι γι΄ αυτό. Ας πούμε ότι στη Βοσνία δεν ήμασταν. Με τις ευκαιρίες που κάναμε θα έπρεπε να βρούμε ένα ακόμα γκολ. Δεν ήρθε και τα πράγματα για μας έγιναν πολύ δύσκολα.

Η ζωή συνεχίζεται. Αυτό που είναι θετικό είναι η επιστροφή του κόσμου, στον οποίο χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας στήριξε 120 λεπτά. Δεν θα μπω στη συζήτηση αν πέρασε η πιο τυχερή ομάδα. Η ΑΕΚ δεν πέρασε και είμαι πολύ στεναχωρημένος. Το παιχνίδι παίχθηκε στο γκολ. Είχαν μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, εμείς πολλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα που οφείλεται αυτό; Παίξαμε και με τους δυο επιθετικούς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά. Απλά ήταν λίγο για να προκριθούμε».

 

Για την κούραση που είχαν οι παίκτες: «Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Κουρασμένη ήταν και η άλλη ομάδα. Τις ευκαιρίες έπρεπε να τις κάνουμε γκολ. Θέλει ανάλυση πιο βαθιά που δεν βρήκαμε το γκολ. Ίσως παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Ξέρω τι συμβαίνει στην ΑΕΚ.

Ξέρω την ΑΕΚ και σαν πιο παλιός. Την έχω ζήσει. Είναι μεγάλο φορτίο που θα έχουμε στην πλάτη μας. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Θέλω τη συμπαράσταση του κόσμου. Είμαι θετικός και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».

Για τη διαδικασία των πέναλτι είπε: «Δεν σκόραραν τα παιδιά που είπαν ότι είναι καλά και μπορούν να εκτελέσουν. Ο τερματοφύλακάς μας έπιασε δύο. Δεν είναι εύκολο. Και χάσαμε τρία. Δεν έχει σημασία αν είναι ψυχολογία ή κούραση. Σημασία έχει ότι αποκλειστήκαμε. Αλλάζουμε σελίδα. Αύριο είναι μία νέα μέρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης