Ρεπορτάζ: Γιώργος Στογιάννος

Με ένα ανατριχιαστικό κορεό τίμησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ τη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη,  πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Opap Arena

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Yπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν τη σέντρα οι κεντρικοί προβολείς του γηπέδου έδειχναν τον πυλώνα που είναι ζωγραφισμένη η μορφή του αείμνηστου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έγραψε ιστορία αγωνιζόμενος με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αποψινό ματς αποφασίστηκε από την Οriginal να μην απλωθεί κανένα πανό, εκτός από το κεντρικό που είναι σε μαύρο φόντο και με κίτρινα γράμματα γράφει τα εξής: «Τον Στέλιο (Σεραφείδης) πήρε ο θεός βράχο στην άμυνά του, μα του έλειπε ένας κεραυνός κ’ σ’ ήθελε κοντά του.

 

Μάλιστα οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν άναψαν κανένα καπνογόνο στο αποψινό ματς, προκειμένου να αναδειχθεί το συγκλονιστικό κορεό για τον Μίμη Παπαϊωάννου, ενώ ανατριχιαστική στιγμή ήταν όταν οι φίλαθλοι της Ένωσης τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας, τον οποίο ως γνωστόν έχει ερμηνεύσει ο παίκτης-θρύλος του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σπουδαίου άσου του παρελθόντος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης