Το τελευταίο «αντίο» λένε συγγενείς, φίλοι, η οικογένεια της ΑΕΚ αλλά και ο αθλητικός κόσμος στον τεράστιο Μίμη Παπαϊωάννου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η σορός του θρύλου της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου αναμένεται να παρευρεθεί σύσσωμη η ομάδα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει: «Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας Νέα Φιλαδέλφεια. Πλήθος απλού κόσμου συρρέει από το πρωί για το ύστατο χαίρε στον μεγάλο Μιμή Παπαϊωάννου».

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Το φέρετρο είναι καλυμμένο με τη σημαία της ΑΕΚ, ενώ ήδη βρίσκονται στεφάνια στην εκκλησία από την οικογένεια, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και από πολλούς άλλους.

Η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου θα τελεστεί στις 2 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην εξόδιο ακολουθία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Παρών ο Κώστας Νεστορίδης στο λαϊκό προσκύνημα στον Μίμη Παπαϊωάννου

Συγκινητική ήταν η στιγμή της άφιξης του Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί με τον γιο του, Γιώργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Μίμης Παπαϊωάννου «έφυγε» τη μέρα που έχει τα 93α του γενέθλια ο Κώστας Νεστορίδης.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τη θλίψη της και μέσω των σημαιών της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», οι οποίες κυματίζουν μεσίστιες στη μνήμη του θρύλου της Ένωσης και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ από τις εξωτερικές οθόνες προβάλλεται η μορφή του σπουδαίου Μίμη.

 
 
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης