Ακόμη μία ομάδα της Super League αποχαιρέτησε πρόωρα το θεσμό του κυπέλλου. Ο λόγος για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ηττήθηκε σήμερα στην Καισαριανή από την τυπικά γηπεδούχο Κηφισιά με 1-0, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η φάση της διοργάνωσης.

Ένα γκολ του Καλλέργη, λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90΄, έδωσε στην ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας τη νίκη και την πρόκριση στους «16».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον αγώνα αυτό συμπληρώθηκε το «παζλ» της φάσης των «16», όπου θα μετάσχουν 10 ομάδες της Super League (μεταξύ αυτών οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης που θα μπουν στη διοργάνωση στον επόμενο γύρο), πέντε ομάδες της SL2, καθώς και ο Αγιος Νικόλαος από τη Γ΄ Εθνική.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης (80΄ Παπασάββας), Ντοριβάλ, Καλλέργης, Πρίτσας, Τετέι (72΄ Παυλάκης), Καραγκούνης (61΄ Κρητικός)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Βέρχουλστ, Βιτλής, Ντεντάκης, Ντομίνγκες (84΄ Παμλίδης), Μπρούνο Άλβες (46΄ Κάστρο), Φατιόν (46΄ Τσιλούλης), Παπαγεωργίου (46΄ Κραγιόπουλος), Ματέι, Φαν Λα Πάρα, Σαχλί (70΄ Ιωαννίδης), Ντάουντα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης