Ο παλικαρίσιος βαθμός (2-2) που κατέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν πανηγυρίστηκε όπως θα έπρεπε στην «ελαφρά ταξιαρχία».

Κι αυτό γιατί αυτό το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Παράσχου επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Βιτλή, που προήλθε από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Νταβίνο Βέρχουλστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη διάγνωση, όσον αφορά τον τραυματισμό του αριστερού ακραίου αμυντικού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» κάνει λόγο για τραυματισμό στην αριστερή ποδοκνημική. Ωστόσο περαιτέρω συμπεράσματα, θα βγουν έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης.

Η αποστολή του Απόλλωνα, θα επιστρέψε στην Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής (7/2), με τον Βιτλή να πηγαίνει κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου όπως όλα δείχνουν θα γίνει εισαγωγή του.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» θέλοντας να δείξουν την στήριξή τους στον παίκτη έκαναν γνωστό, ότι θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες, που έχουν να κάνουν με την ανανέωση του συμβολαίου του, για ακόμα έναν χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης