Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αγωνιζόμενοι για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού, πέρασαν νικηφόρα την Κυριακή από τα Πηγάδια, επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης.

Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα, το συγκρότημα του Ραμίρεθ, που σήμερα υπέστη τη δεύτερη του ήττα, παράμεινε στους 15, όντας πάντως πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ξάνθη, που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα τη φετινή σεζόν, δεν είχε σήμερα καλή απόδοση στο σημερινό παιχνίδι, κι έτσι ο Άρης κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη στα Πηγάδια.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ιντέγε «έσπασε» το οφσάιντ, βγήκε απέναντι από τον Αμπάντ που τον ανέτρεψε. Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Ιντέγε στο 73′ και στο 87′, για να πετύχουν κι άλλα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν νευρικοί και χωρίς έμπνευση στις λιγοστές επιθετικές πρωτοβουλίες τους.

Kίτρινες: Φασίδης, Λισγάρας, Τερκί – Σάσα, Ρόουζ, Λάρσον

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντίρεσταν, Λισγάρας, Μαλεζάς (46′ Φασίδης), Καρασαλίδης, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (77′ Ρενέλα), Φάμπιο, Φοσέ (65′ Ντουρίτσκοβιτς).

Αρης (Μίχαελ Ενινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ (64′ Μπα), Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (68′ Λάρσον), Ντιγκινί, Γκάμα (80′ Σόουζα), Ιντέγε.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης