Ο Άρης επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ματς για την 26η αγωνιστική της Super League. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε 1-0 στο 26’ με γκολ του Βαζ, όμως οι «κίτρινοι» πήραν τη νίκη με τα γκολ των Ρόουζ (75’) και Μαρτίνες (89’, 90+3’). Οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 45’ με τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης προσπάθησε να επιβληθεί από τα πρώτα λεπτά και απείλησε στο 7’ με τον Φετφατζίδη. Δύο λεπτά μετά ο Σασί ανετράπη έξω από την περιοχή από τον Κουέστα, ενώ στο 26’ ο ΟΦΗ προηγήθηκε. Οι Φερέιρα, Κουτσιανικούλη και Βαζ συνεργάζονται και ο τελευταίος με πλασέ σημείωσε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά στο 34’ και το 35’ όμως ο Σωτηρίου απέκρουσε, ενώ στο 44’ ο Άρης κέρδισε πέναλτι, καθώς μετά από την εκτέλεση φάουλ του Γιουνές, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ποτουρίδη. Την ποινή ανέλαβε ο Ματέο Γκαρσία, όμως ο Σωτηρίου έπεσε στη γωνία του και έδιωξε εντυπωσιακά. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουν από ακόμα μία ευκαιρία, δίχως όμως να αλλάξει το σκορ. Στο 45’+1’, ο Άρης απείλησε με τον Γιουνές, ενώ λίγα δευτερόλεπτα ήταν η σειρά του ΟΦΗ να γίνει επικίνδυνος, με τον Φερέιρα.

Ο Σωτηρίου που κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ στο πρώτο μέρος αποχώρησε τραυματίας και ο Στρέζος μπήκε στη θέση του. Στο 52’ και το 55’ με τον Φετφατζίδη, αλλά και τους Γιουνές (70’) και Ντιγκινί (71’) να απειλούν ο Στρέζος στάθηκε νικητής, όμως στο 75’ ο Ρόουζ με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ με τον Φερέιρα, όμως ο Άρης π΄γρε τελικά τη νίκη. Στο 89’ ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Στρέζου, ενώ με παρόμοια εκτέλεση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρης – ΟΦΗ 3-1 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 26′ Βαζ (ΟΦΗ), 75′ Ρόουζ (Άρης), 89′ Μαρτίνες (Άρης), 90′ 4′ Μαρτίνες (Άρης)

 

 

 

 

 

45′ έχασε πέναλτι ο Ματέο Γκαρσία

Κίτρινες κάρτες: Κουέστα, Σιώπης – Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Βαζ

Κόκκινες κάρτες:

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (81′ Βαλεριάνος), Σιώπης, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Φετφατζίδης (61′ Λάρσον), Ντιγκινί, Γιουνές (75′ Μαρτίνες).

ΟΦΗ: Σωτηρίου (58′ Στρέζος), Μπράουν, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης (68′ Παπάζογλου), Νάστος, Φερέιρα Σόουζα, Βαζ (81′ Αργυρόπουλος), Κουτσιανικούλης, Σασί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης