Ο Ματέο Γκαρσία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό (Τετάρτη 23/9, 20:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του τον 24χρονο Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στο «τριφύλλι». Αντίθετα, ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει – για διάφορους λόγους – στις υπηρεσίες των Λούμορ Αγκμπενιένου, Γιόχαν Μπεναλουάν και Ιζέτ Χαϊροβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη που θα ψάξει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα: Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Ματέο, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Άλι, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος.

Ο Μάντζιος αναμένεται να διατηρήσει τον Ντένις κάτω από τα δοκάρια, τους Γιάκουμπ Μπράμπετς και Φαμπιάνο Λέισμαν στο κέντρο της άμυνας ενώ τα πλάγια μπακ αποτελούν… ερωτηματικό. Το δίδυμο των Λούκας Σάσα και Μπαντού Εντιαγέ δύσκολα θα χαλάσει στα χαφ, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Πίσω του πιθανότατα θα βρίσκονται οι Χουάν Ιτούρμπε, Μπρούνο Γκάμα και Ντάνιελ Μαντσίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης