Τις υπηρεσίες του Μπαντού Εντιαγέ από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και του Αμπουμπακάρ Καμαρά από αυτό με τον Ολυμπιακό, θα στερηθεί ο Άκης Μάντζιος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο και ο 52χρονος προπονητής υπέδειξε τα παιχνίδια, στα οποία θα εκτίσουν τη μία αγωνιστική της τιμωρίας τους. Έτσι, ο 31χρονος Σενεγαλέζος μέσος θα απουσιάσει από το ματς της 12ης αγωνιστικής κόντρα στους Αρκάδες (5/12, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης), ενώ ο 26χρονος Μαυριτανός επιθετικός από το παιχνίδι της 13ης κόντρα στους Πειραιώτες (12/12, 19:30 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης). Επιπλέον, ο Μάντζιος περιμένει να μάθει την τιμωρία του Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος όντας αρχηγός του Άρη αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς του Πανθεσσαλικού την περασμένη Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κίτρινοι» έχουν και σήμερα ρεπό και θα επιστρέψουν το απόγευμα της Τετάρτης (10/11) στις προπονήσεις, με πρόγραμμα που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Άπαντες θα είναι παρόντες πλην των διεθνών Ντάνιελ Σούντγκρεν (εθνική Σουηδίας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (εθνική Τσεχίας), Τζέιμς Τζέγκο (εθνική Αυστραλίας) και Καμαρά (εθνική Μαυριτανίας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης