Για «χαμένη ευκαιρία» έκανε λόγο ο Άκης Μάντζιος, μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports, αμέσως μετά το 1-1 του Άρη με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς, με νίκη, ουσιαστικά θα εξασφάλιζαν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο περιορίστηκαν στην ισοπαλία με τους πρωταθλητές στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική των Play Off της Super League.

«Ήμασταν κοντά σε μια νίκη που θέλαμε για να “κλειδώσουμε” τη θέση στην Ευρώπη και να είμαστε κοντά στη δεύτερη θέση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε: «Είχαμε κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε, θεωρώ πως είχαμε πολύ καλή παρουσία. Βγάλαμε ενέργεια, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς είχαμε και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και επηρέασαν τα πλάνα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τη φάση του 90ου λεπτού και το χαμένο πέναλτι από τον Μπρούνο Γκάμα, ο 52χρονος Μάντζιος κάλυψε απόλυτα τον Πορτογάλο εξτρέμ, λέγοντας σχετικά: «Συμβαίνει αυτό καμιά φορά στις εκτελέσεις. Σίγουρα υπάρχει στενοχώρια για το πώς ήρθε αυτή η ισοπαλία, αλλά υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια μπροστά μας».  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης