Ο Γάλλος αστέρας, Κιλιάν Εμπαπέ, διαγνώστηκε θετικός στον ιό COVID-19 και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση των «πετεινών» με την Κροατία (8/9) για το Nations League.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός, που πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (7/9), πριν πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, είναι ο έβδομος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέθηκε εκτός του γκρουπ απ’ τη στιγμή που λάβαμε τα αποτελέσματα, στο τέλος της προπόνησης, πριν επιστρέψει στο σπίτι του το απόγευμα. Όπως όλη η υπόλοιπη ομάδα, έτσι κι ο Εμπαπέ, έκανε αρχικά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, τα οποία επανέλαβε την Τετάρτη (2/9) στο πλαίσιο του αγώνα με τη Σουηδία, όπως επιτάσσουν οι κανονισμοί της UEFA, τα οποία ήταν αρνητικά» ανέφερε η γαλλική ομοσπονδία.

Εκτός από τον αγώνα με την Κροατία, είναι δεδομένο πως ο 21χρονος επιθετικός θα απουσιάσει και από το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λανς για τη Ligue 1 (Πέμπτη 10/9), μαζί με άλλους έξι συμπαίκτες του στην Παρί, ενώ τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία του και στο κλασικό ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (13/9).

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Γαλλικής Λίγκας, κάθε παίκτης που ανιχνεύεται θετικός στον κορωνοϊό, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα οκτώ ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη δε Εθνική Ομάδα της Γαλλίας, αυτό ήταν το τέταρτο κρούσμα του ιού Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τον αποκλεισμό των Πολ Πογκμπά, Χουσέμ Αουάρ και Στιβ Μανταντά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης