Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πόρτο, Πέπε, βρέθηκε θετικός στην Covid-19 κι ως εκ τούτου δεν θα είναι αύριο στο γήπεδο, στην καθοριστική αναμέτρηση των «Δράκων» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

«Ο Πέπε είναι θετικός στην Covid και γι΄ αυτό το λόγο δεν θα παίξει», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που έχει επίσης να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς του Σέρβου μέσου Μάρκο Γκρούιτς, του αμυντικού της Εθνικής Πορτογαλίας Πέπε και του επιθετικού Ζοάο Μάριο, που «είναι αβέβαιοι από την πλευρά τους», σύμφωνα με τον προπονητή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, Πόρτο και Ατλέτικο αναμετρώνται σε έναν καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδι της διοργάνωσης. Οι Πορτογάλοι ξεκινούν με ένα μικρό πλεονέκτημα φιλοξενώντας τους «ροχιμπλάνκος» στο «Ντραγκάο» και θα μπορούσαν να αρκεστούν στην ισοπαλία, εάν η Μίλαν δεν νικήσει τη Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο».

«Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, που είναι να νικήσουμε γιατί δεν εξαρτόμαστε από κανέναν για να πάρουμε αυτή την πρόκριση», είπε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, προσθέτοντας ότι δεν «δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιου είδους αγώνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης