Διέφυγε στο εξωτερικό ο βασικός ύποπτος για τον ξυλοδαρμό Τζήλου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, 19:58
Διέφυγε στο εξωτερικό ο βασικός ύποπτος για τον ξυλοδαρμό Τζήλου
Τα εντάλματα σύλληψης για τους δράστες του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, ακόμη δεν έχουν εκδοθεί και ένας από τους βασικούς υπόπτους της επίθεσης το εκμεταλλεύτηκε αυτό με τον καλύτερο τρόπο.

 Ο 46χρονος Δ.Μ. που είχε νοικιάσει το λευκό Polo, με το οποίο οι δράστες πήγαν στη Λάρισα βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας..Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com, ο 46χρονος Δ.Μ. που είχε νοικιάσει το λευκό Polo, με το οποίο οι δράστες πήγαν στη Λάρισα, εκμεταλλευόμενος τις παθογένειες της ελληνικής δικαιοσύνης, διέφυγε στο εξωτερικό.

Κι αυτό γιατί δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, ούτε φυσικά κανένας περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Κι όμως, η αστυνομική προανάκριση και όλες οι ενέργειες του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ.Τζαμαλή στην υπόθεση Τζήλου ήταν εντυπωσιακά συντονισμένες και χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή.

Η έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας άρχισε την ημέρα της επίθεσης (19 Δεκεμβρίου 2018) και η Εισαγγελία ολοκλήρωσε τις άρσεις απορρήτου και τις μαρτυρικές καταθέσεις σε χρόνο - ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι μεσολαβούσε εορταστική περίοδος.

Η δικογραφία σχηματίσθηκε στις 18 Ιανουαρίου και παραδόθηκε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Λάρισας Δ. Ρασιδάκη. Μάλιστα από εκείνη την ημέρα η Εισαγγελία πρότεινε άμεση έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του 46χρονου Δ.Μ. και του 28χρονου Χ.Π.Κάτι τέτοιο όμως, δεν έχει συμβεί ακόμη, αφού πρέπει να συμφωνήσει και η ανακρίτρια, στην οποία δεν έχει παραδοθεί ακόμη η δικογραφία η οποία βρίσκεται εδώ και 17 μέρες στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών Δ. Ρασιδάκη, χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια!

Οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης λοιπόν και οι συνεργοί τους, το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και ο βασικός ύποπτος της επίθεσης κατά του Λαρισαίου διαιτητή, ο 46χρονος οργανωμένος Δ.Μ., βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό!

Και όλα αυτά διότι δεν χρεώθηκε εγκαίρως η υπόθεση στην ανακρίτρια για να εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.


Σόκαρε το πανελλήνιο το video με τον ξυλοδαρμό του Έλληνα διαιτητή


Το video από τη στιγμή της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο από τρεις κουκουλοφόρους το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου στη Λάρισα, προκάλεσε σοκ στον αθλητικό κόσμο. Δύο μεγαλόσωμοι άνδρες χτύπησαν τον Λαρισαίο ρέφερι τη στιγμή που ο τρίτος κουκουλοφόρος παρακολουθεί, ενώ το θύμα με σπαρακτικές φωνές συγκλονίζει.

To βίντεο-ντοκουμέντο από την ώρα της επίθεσης στον Τζήλο:


Με πληροφορίες απο το sdna.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, 20:18