Τρία στα τρία τα χατ τρικ από το ξεκίνημα των προκριματικών του EURO 2024. Στην πρεμιέρα (23/03) ο Ράσμους Χόιλουντ έδωσε το έναυσμα στο 3-1 της Δανίας επί της Φινλανδίας, χθες (27/03) ήταν η σειρά του Ρομέλου Λουκάκου να σκοράρει τρεις φορές στο 3-0 του Βελγίου επί της Σουηδίας και σήμερα (25/03) τη… σκυτάλη πήρε ο 31χρονος μέσος της Λουγκάνο, Ρενάτο Στέφεν, ο οποίος σε λιγότερο από 25 λεπτά είχε «καθαρίσει» τα πράγματα στο ματς της Ελβετίας με την Λευκορωσία (5-0), στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Πολύ δύσκολη νίκη και, μάλιστα, με ανατροπή επί της Αρμενίας πέτυχε η Τουρκία στο Ερεβάν με 2-1, μπαίνοντας με το… δεξί στον 4ο όμιλο των προκριματικών. Πρωταγωνιστής των γειτόνων ήταν ο 24χρονος επιθετικός της Γαλατασαράι Κερέμ Ακτούρκογλου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 46ο λεπτό και στο 64΄ πέτυχε το «χρυσό» γκολ της νίκης για το συγκρότημα του Στέφαν Κουντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ, το Κόσοβο κατάφερε ν΄ αποσπάσει ισοπαλία από το Ισραήλ, με σκορ 1-1. Το αυτογκόλ του Ντάσα στο 36΄ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ στο 54΄ ο Πέρετς «έσωσε την παρτίδα» για τους γηπεδούχους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης