Ο Ταξιάρχης Φούντας εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου στο Κλάγκενφουρτ, εν όψει της φιλικής συνάντησης της Εθνικής ομάδας με την Αυστρία (7/10, 21:30, COSMOTE SPORT 1 HD). Ο επιθετικός της Ραπίντ Βιέννης, που σκοράρει διαρκώς στο πρωτάθλημα της χώρας, αναφέρθηκε στους στόχους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος:

«Η Αυστρία είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Έχει σημαντικές απουσίες αλλά έχει αντάξιους παίκτες», σχολίασε για τη δυναμικότητα του αντίπαλου που θα βρεθεί αύριο αντιμέτωπος με τη «γαλανόλευκη» ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την Εθνική ομάδα; «Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε καλές εμφανίσεις. Υπάρχει θέληση από προπονητή και παίκτες. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε καλά. Ο προπονητής επιλέγει και εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες του. Πιστεύω να πετύχουμε πράγματα και στον όμιλο θα βγούμε πρώτοι».

Αναφορικά με τις διαφορές ανάμεσα σε σύλλογο και Εθνική; «Στην ομάδα μου είναι διαφορετικά, στην Εθνική είναι αλλιώς. Με την ομάδα είσαι με τους ίδιους παίκτες. Δεν το κυνηγάω το γκολ, για να αγχωθώ. Ψάχνω την ευκαιρία να βοηθήσω την Εθνική κι όσους με επέλεξαν να είμαι εδώ».

Τέλος, ρωτήθηκε για την παραμονή του στη Ραπίντ. «Είμαι χαρούμενος που έμεινα. Κοιτάω το καλύτερο για την ομάδα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, και την Ευρώπη. Πιστεύω να βοηθήσω ακόμα πιο πολύ», απάντησε ο Φούντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης