Γερμανία: Σε καραντίνα 14 ημερών η Ντιναμό Δρέσδης

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Μαΐου 2020, 19:49
Γερμανία: Σε καραντίνα 14 ημερών η Ντιναμό Δρέσδης

Τα σχέδια της Γερμανίας για επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στις 16 Μαΐου υπέστησαν πρώιμη οπισθοδρόμηση, αφού ολόκληρη η ομάδα της Ντιναμό Δρέσδης (Β΄ Εθνική) μπήκε σε καραντίνα δύο εβδομάδων, μετά από τον εντοπισμό δύο περιπτώσεων που βρέθηκαν θετικές σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο σύλλογος της Bundesliga 2 ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του ότι οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή αποκάλυψαν δύο νέες θετικές περιπτώσεις και οι τοπικές υγειονομικές αρχές έθεσαν την ομάδα σε καραντίνα.

«Μετά από εντατική ανάλυση της κατάστασης, η υγειονομική αρχή στη Δρέσδη ... αποφάσισε το Σάββατο (9/5) ότι ολόκληρη η ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού επιτελείου και του προσωπικού, πρέπει να μπει σε κατ΄ οίκον καραντίνα 14 ημερών», δήλωσε ο σύλλογος.

«Λόγω των μέτρων της καραντίνας, (ο σύλλογος) δεν θα μπορεί να ταξιδέψει στην Κάτω Σαξονία για το εκτός έδρας παιχνίδι την 26η αγωνιστική, όπως είχε προγραμματιστεί».

Η Δρέσδη θα έπρεπε να παίξει με το Αννόβερο 96 την επόμενη Κυριακή, στο πρώτο τους παιχνίδι μετά τη διακοπή που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Μαΐου 2020, 19:50