Ο Πορτογάλος προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, πρόκειται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος. Ο 47χρονος τεχνικός βρίσκεται στο «τιμόνι» των «λύκων» από το 2017, καθοδηγώντας τους στην επιστροφή στην Premier League στην πρώτη σεζόν του, ενώ στη συνέχεια τους οδήγησε στα ψηλά σκαλοπάτια της Premier League, αλλά και στην Ευρώπη.

Αυτή τη σεζόν οι Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς βρίσκονται στην 12η θέση πριν από τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Μολινό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος φέρεται ως φαβορί για τον πάγκο της Τότεναμ, η οποία απέλυσε τον Ζοζέ Μουρίνιο τον Απρίλιο.

«Ο Νούνο μας πρόσφερε μερικές απίστευτα ξεχωριστές στιγμές στη Γουλβς που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, αλλά κάθε κεφάλαιο τελειώνει» ανέφερε σε δήλωσή του ο εκτελεστικός πρόεδρος, Τζεφ Σι, και συμπλήρωσε:

«Η πίστη και η αφοσίωσή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τεράστια και δεν μπορούμε να τον ευχαριστήσουμε αρκετά για την πρόοδο που έχει σημειώσει στη Γουλβς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 47χρονος Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Βαλένθια και την Πόρτο.

«Πρώτον, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, που όλοι έπαιξαν τόσο σημαντικό ρόλο στο να μας βοηθήσουν να φτάσουμε ψηλά, και τους ανθρώπους της πόλης, που μας αγκάλιασαν και μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

«Η Κυριακή θα ήταν ήδη μια πολύ ξεχωριστή ημέρα, καλωσορίζοντας τους φιλάθλους μας για πρώτη φορά σε περισσότερο από ένα χρόνο. Αλλά θα είναι επίσης ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για κάποιον που θα παραμείνει για πάντα σημαντικό μέρος της ιστορίας της Γουλβς» τόνισε ο Σι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης