Εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Όπως ήταν εν πολλοίς αναμενόμενο, ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν συμπεριλήφθηκε στην 25άδα της εθνικής Μαρόκου, στην οποία δεν έχει κληθεί από τον περασμένο Μάρτιο.

Η επισημοποίηση της μη συμμετοχής του στη διοργάνωση που αρχίζει στις 9 Ιανουαρίου στο Καμερούν, προκαλεί σίγουρα ανακούφιση στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν ήθελε να χάσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του για περίπου ένα μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αποστολής του Μαρόκου έμεινε και ο Χακίμ Ζιγέχ της Τσέλσι, ο οποίος έχει έρθει σε ρήξη με τον ομοσπονδιακό προπονητή και δεν είχε κληθεί ούτε στα «παράθυρα» των προκριματικών του Μουντιάλ.

Αίσθηση προκάλεσε η κλήση του 20χρονου Αμπντεσαμάντ Εζαλζουλί (ή Αμπντε, όπως τον φωνάζουν στην Ισπανία), ο οποίος αγωνίζεται στη Β΄ ομάδα της Μπαρτσελόνα, αλλά πρόσφατα ο Τσάβι του έδωσε την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα και ο νεαρός επιθετικός έχει καταγράψει το τελευταίο διάστημα οκτώ συμμετοχές και ένα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης