Το εγκώμιο του Βελγίου και της ποιότητας των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Μόναχο (Παρασκευή, 02/07, 22:00, ΑΝΤ1), για τα προημιτελικά του Euro 2020.

«Δεν έχω πολλές αμφιβολίες για την αυριανή ενδεκάδα, υπάρχουν κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνω, αλλά έχω ξεκάθαρες ιδέες. Θα δούμε μέχρι αύριο» τόνισε αρχικά για τη δική του ομάδα ο 59χρονος τεχνικός, προτού περάσει στην ανάλυση του Βελγίου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Βέλγιο προετοιμάζεται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και το ίδιο ισχύει για εμάς. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη για τρία χρόνια. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μαζί με τη Γαλλία, ίσως την καλύτερη στον κόσμο. Είναι στην κορυφή της κατάταξης, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε. Σέβομαι το Βέλγιο, αλλά θα χρειαστεί να παίξουμε όπως ξέρουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε ενήμεροι για τις αρετές τους».

Κατέληξε ερωτηθείς για το γεγονός ότι παραμένουν αμφίβολοι για το ματς οι Κέβιν ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ: «Είναι πάντα ωραίο για τους οπαδούς να βλέπουν τους καλύτερους παίκτες. Αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ιδιαίτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης