Η Εθνική Νέων επικράτησε 3-0 της Ανδόρας στο Μεϊρίν της Ελβετίας για τον 2ο όμιλο της πρώτης φάσης και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη 2-0 επί της Ελβετίας. Τσίκος, Κούτσιας και Κυριόπουλος οι σκόρερ της Ελλάδας.

Η Εθνική Νέων, υπό τις οδηγίες του Αναστάσιου Θέου πραγματοποιήσε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με την Ανδόρα και κλείδωσε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ των Ζήση Τσίκου στο 9ο λεπτό και του Γιώργου Κούτσια, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, στο 36′. Η γαλανόλευκη ήταν ανώτερη και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και σφράγισε τη νίκη της με το γκολ του Κυριόπουλου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 75ο λεπτό μετά από πάσα του Κούτσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην άλλη αναμέτρηση του πρώτου ομίλου η Τσεχία αντιμετωπίζει την Ελβετία (19:30). Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την Εθνική Ομάδα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19:30 με αντίπαλο την Τσεχία.

Κίτρινες: 41′ Κώττας – 38΄Σίλβα, 71′ Σίλβα.

Ελλάδα (Α. Θέος): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Φίλων (64′ Γεωργιάδης) Κώττας (80 Χατζηκυριάκος), Κεραμίτσης, Βολάκης (64 Γκολφίνος), Χρήστου (64′ Γκούμας), Τσίκος, Αλεξίου (80΄Νικολάου), Κούτσιας, Κυριόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανδόρα (Ε. Κάσαλς): Μειρέλες, Μπουταρφάς (85΄Γκουάς), Ακόστα, Φόντ, Ολιβέιρα, Ροντρίγκεζ (77′ Σάντσεζ), Ρέντε, Μπιενέρτ, Σίλβα (77′ Ζούμα), Σόλα (85′ Ρόσα), Ρομάνο (61΄Κάμπς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης