Ο Χόρχε Σαμπάολι είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τη Μαρσέιγ, όπως και οι Φωκαείς μόνο ασυγκίνητο δεν αφήνουν τον Αργεντινό τεχνικό, στο ενδεχόμενο να είναι ο αντικαταστάτης του Αντρέ Βίλας-Μπόας στον πάγκο τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους συνεργάτες του Σαμπάολι παραδέχθηκε ότι υπάρχουν επαφές και συζητήσεις με την ομάδα της Μασσαλίας, που προς το παρόν έχουν επικεντρωθεί κυρίως στη διαθεσιμότητα του Σαμπάολι, στην προθυμία του να έρθει ή όχι και στο πρότζεκτ του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαπραγματεύσεις για το οικονομικό σκέλος ή τις συμβατικές υποχρεώσεις των δύο πλευρών δεν έχουν γίνει ακόμη, όμως, κατά τη διάρκεια συζητήσεων ο πρώην εκλέκτορας της Εθνικής Αργεντινής φέρεται να είπε στο σύλλογο πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση στη Γαλλία και ότι «θέλει να έρθει στη Μασσαλία».

Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, ο Χόρχε Σαμπάολι εξακολουθεί να θέλει να τελειώσει τη σεζόν στη Βραζιλία με τη νυν ομάδα του, την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία είναι τρίτη στο πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται στα τέλη Φεβρουαρίου. Επομένως, η άφιξή του στη Μασσαλία δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από τον Μάρτιο.

Δεδομένης της ακολουθίας των αγώνων και του γενικού καλού κλίματος μεταξύ του επιτελείου του υπηρεσιακού τεχνικού Νάσερ Λαργκέ και των παικτών, η διοίκηση φαίνεται να έχει τη βούληση να μη βιαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαμπάολι όμως περιμένει περαιτέρω συζητήσεις, ενώ δεν υπάρχει τίποτα που να επιβεβαιώνει σήμερα ότι είναι η μοναδική προτεραιότητα του αθλητικού διευθυντή Πάμπλο Λονγκόρια, ο οποίος επικοινώνησε με αρκετούς προπονητές μετά την αποχώρηση του Βίλας-Μπόας την περασμένη εβδομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης