Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

Το «τέλος» σε μια σπουδαία καριέρα έβαλε και… τυπικά το βράδυ της Κυριακής ο Φώτης Παπουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αγώνα της Ομόνοιας κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, για την τελευταία αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος Cyta, ο 38χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τελευταία φορά.

Μάλιστα στο ημίχρονο βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Παπασταύρου, αλλά και από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Άνδρο Καραπατάκη, ενώ βγήκε αλλαγή στο 53ο λεπτό, με την θέση του να παίρνει ο γνωστός από το ελληνικό πρωτάθλημα, Ανσαριφάρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, ολόκληρο το ΓΣΠ τον αποθέωσε, με τον κόσμο να κάνει Standing Ovation και να τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

 

 

Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός Φώτης Παπουλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον Αττικής, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, την επαγγελματική του καριέρα όμως την άρχισε στον Αχαρναϊκό τη σεζόν 2006-07.

Διένυσε μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα σε Ελλάδα και Κύπρο αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Πανθρακικού, της Λαμίας, του ΟΦΗ, του Απόλλων Λεμεσού και τελευταία της Ομόνοιας. Μάλιστα η παραμονή του στη μεγαλόνησο ήταν τόσο σημαντική όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου. 

Στις 7 Αυγούστου του 2018 πήρε επίσημα την κυπριακή υπηκοότητα, 6 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, σε έναν αγώνα με αντίπαλο τη Νορβηγία. Σε εκείνο το παιχνίδι ήταν 33 ετών, επτά μηνών και 15 ημερών!

Φώτη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους όλα αυτά τα χρόνια!

 

Με πληροφορίες από το Alpha Κύπρου

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης