Το Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση για το Σούπερ Καπ Γαλλίας για το 2021, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και την κυπελλούχο ομάδα της τρέχουσας σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η γαλλική λίγκα, το επονομαζόμενο «Trophée des Champions» θα διεξαχθεί την 1η Αυγούστου 2021, στο στάδιο «Μπλούμφιλντ».

Σε μία προσπάθεια να αυξήσουν την εξωστρέφεια της Ligue 1, οι Γάλλοι ξεκίνησαν από το 2009 να διεξάγουν στο εξωτερικό το Σούπερ Καπ. Μέχρι τώρα, τελικοί έχουν γίνει στον Καναδά, στην Τυνησία, στο Μαρόκο, στις ΗΠΑ, στη Γκαμπόν, στην Κίνα και στην Αυστρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη φετινή χρονιά, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας, η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ διεξήχθη εντός των συνόρων, συγκεκριμένα στο Λανς.

Στο μεταξύ, η γαλλική λίγκα ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 7-8 Αυγούστου 2021 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου 2022. Οι αγώνες μπαράζ, ανάμεσα στον 18ο της πρώτης κατηγορίας και τον νικητή των πλέι οφ της δεύτερης, θα γίνουν στις 26 και 29 Μαΐου 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης