Ο Λευτέρης Αυγενάκης χαρακτήρισε «ακραία» την απόφαση της Super League 2 για «λουκέτο» αλλά δεν είπε πόσο «ακραίο» και «αστείο» είναι το ποσό της χρηματοδότησης.

Η Super League 2 «βράζει» με τα «ψίχουλα» που θα πάρει από την χρηματοδότηση του στοιχήματος και ο Λευτέρης Αυγενάκης πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού μπήκε στη διαδικασία, την ώρα που ωθεί προς τη διάλυση ένα πρωτάθλημα το οποίο ο ίδιος εμπνεύστηκε να κάνει δήλωση, χαρακτηρίζοντας «ακραία» την απόφαση για «λουκέτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τον Αυγενάκη δεν είναι ακραίο να αλλάζει σε μια νύχτα την ΚΥΑ και να μη δίνει τα συμφωνηθέντα στην Super League 2. Τον ενοχλεί που σταμάτησε επ’ αόριστον η δράση χωρίς πρώτα να τον ενημερώσουν. Έπρεπε δηλαδή η λίγκα να σκύψει το κεφάλι και να πει «ευχαριστώ» για το «πετσόκομμά» της.

«Εγώ ακόμα τους περιμένω, γιατί είχαμε πει σε 48 ώρες θα τα ξαναλέγαμε… Αλλά, αντί να τα ξαναπούμε, γιατί δεν καταλήξαμε κάπου, ανέστειλαν το πρωτάθλημα», είπε ο Αυγενάκης προκαλώντας αν όχι… γέλια, σίγουρα απορίες. 

Να πάει να πει τι και σε ποιον η Super League 2; Για να συζητήσεις ή έστω να διαπραγματευτείς θα πρέπει να υπάρχει και σοβαρός συνομιλητής στην απέναντι πλευρά. Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ξαφνικά θα πάρουν από 70.000 ευρώ οι ομάδες της SL2, ενώ άλλο ήταν αρχικά το προβλεπόμενο ποσό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους Μεσογειακούς τα λεφτά της Super League 2

«Είδαμε να παίρνουν μία απόφαση οποία κατά την άποψή μου είναι ακραία. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με όλες τις υπόλοιπες Λίγκες…». Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν είπε λέξη για την αδικία. Ίσως θα πρέπει να θυμηθεί ότι αυτός ήταν που υποσχέθηκε 8,5 εκατ. ευρώ, εν συνεχεία τα πήγε στα 5,1 και εντέλει τα έφτασε στο 1,7. Από υποσχέσεις όμως άλλο τίποτα!

Το κόψιμο της χρηματοδότησης της SL2 από τα έσοδα του στοιχήματος απασχόλησε και τη ΓΣ της ΕΠΟ. Εκεί ειπώθηκαν πολλά. Κρατήστε αυτό όμως το πιο σημαντικό: Για ποιον λόγο να δίνονται λεφτά που προέρχονται από το ποδόσφαιρο στους Μεσογειακούς Αγώνες που γίνονται στην εκλογική περιφέρεια του υπουργού εν μέσω προεκλογικής περιόδου;

Ούτε για αυτό μίλησε ο Αυγενάκης. Είπαμε το πρόβλημα του είναι ότι η SL2 δεν αποδέχεται, και καλά κάνει, την κοροϊδία και τις πολιτικές του ακροβασίες, τις οποίες ανέχεται (;) η κυβέρνηση.  

Ακραία λοιπόν είναι συνήθως τα καιρικά φαινόμενα. Και στην Super League 2 θα επικρατεί χιονιάς εάν δεν εφαρμοστεί η ΚΥΑ με τα συμφωνηθέντα (8,5 εκατ. ευρώ).  

Πηγή: mikriliga.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης