Και οι έξι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League, κλήθηκαν σε απολογία ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της διοργανώτριας αρχής, για την Πέμπτη 4/5. Για τον Παναθηναϊκό μάλιστα, η κλήση είναι εις διπλούν, καθώς αφορά τόσο την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό, όσο και το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (30/4) με την ΑΕΚ, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από κει κι έπειτα, η ΑΕΚ κλήθηκε για το ματς της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, ο Βόλος για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός για το ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Βόλο και ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Αρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, και σε ό,τι αφορά τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ, καλούνται να απολογηθούν την ίδια ημέρα ο Ιωνικός (για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ο Παναιτωλικός (για το ματς με τον Λεβαδειακό), καθώς επίσης ο Λεβαδειακός και ο εκπρόσωπός του, Λ. Μπαλόκας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης