Την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας για 45η φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά από μία τρία χρόνια έχει ο Ολυμπιακός την Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, φιλοξενούνται στο Ολυμπιακό Στάδιο από την ΑΕΚ των πολλών και σημαντικών απουσιών (21:30, Novasports 1) και με νίκη θα κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεχομένως, όμως, οι Πειραιώτες, που θα αγωνιστούν χωρίς τον Βαλμπουενά, να μη χρειαστούν καν το «τρίποντο» απέναντι στην Ένωση αν λίγο νωρίτερα ο ΠΑΟΚ έχει αποτύχει να κερδίσει – για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν – τον Άρη (19:15, Novasports 2).

Για τα πλέι άουτ ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης στις 19.30 (ΕΡΤ Sports), θέλοντας πάση θυσία τη νίκη, καθώς ο Πανιώνιος το Σάββατο πήρε «τρίποντο-χρυσάφι» απέναντι στην Ξάνθη, ρίχνοντας τους Αγρινιώτες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ θα πέσει τη Δευτέρα, με τον Βόλο να υποδέχεται τη Λαμία (19.30, Novasports 1), που θα έχει για πρώτη φορά τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο της και τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τη Λάρισα στο Περιστέρι (20.00, ΕΡΤ Sports).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Σάββατο 27 Ιουνίου

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-0

Κυριακή 28 Ιουνίου

19:15 Άρης – ΠΑΟΚ (Novasports 2)

21:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Novasports 1)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

Σάββατο 27 Ιουνίου

Πανιώνιος – Ξάνθη 2-1

Κυριακή 28 Ιουνίου

19:30 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (ΕΡΤ Sports)

Δευτέρα 29 Ιουνίου

19:30 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία (Novasports 1)

20:00 Ατρόμητος – Λάρισα (ΕΡΤ Sports)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης