Συγκλονιστική προβλέπεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθεί το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου. Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο «τελικός» για την είσοδο στα Play Off ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Άρη και η «μάχη» του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο για την παραμονή στην κατηγορία, κλέβουν την παράσταση.

Παίρνοντας τα ματς με χρονική σειρά, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (26/2, 17:15), Αστέρας Τρίπολης και Άρης παίζουν τα ρέστα τους για την είσοδό τους στην εξάδα. Αμφότερες οι ομάδες κέρδισαν μεσοβδόμαδα, ο Αστέρας 2-0 στη Λαμία και ο Άρης 3-0 τον Ατρόμητο, με τους Αρκάδες να έχουν στο νου τους και το εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό. Λίγο αργότερα στο Αγρίνιο (19:30), Παναιτωλικός και Βόλος κοντράρονται ίσως στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της αγωνιστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή (27/2), στην Τούμπα (17:15), ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί καθώς υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι «ασπρόμαυροι» θα παρουσιαστούν χαρούμενοι – ελέω της πρόκρισης στους «16» του Conference League – μα και κουρασμένοι ενώ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πήρε… αποστάσεις ασφαλείας από την τελευταία δυάδα έπειτα από το θρίαμβο μεσοβδόμαδα επί του Απόλλωνα Σμύρνης (4-0). Λίγο αργότερα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30), ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι», που αποκλείστηκαν από το Europa League έπειτα από τη νέα ήττα από την Αταλάντα, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα, αλλά οι Κρητικοί είναι άκρως επικίνδυνοι εκτός έδρας και διεκδικούν θέση στα Play Off. Την ίδια ώρα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται για το γόητρο αλλά και μια καλύτερη βαθμολογική θέση ενόψει της έναρξης της… post season. Το «τριφύλλι» αναζητά μια μεγάλη νίκη, αλλά και ο «Δικέφαλος» θέλει να δώσει συνέχεια στις τελευταίες καλές εμφανίσεις, παίρνοντας και… φόρα ενόψει του εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Η αυλαία της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πέφτει τη Δευτέρα (28/2), με δυο αναμετρήσεις που έχουν κοινή ώρα έναρξης (19:30). Το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο είναι… do or die, ειδικά για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά και οι Περιστεριώτες ξέρουν πως με «διπλό» ίσως ξεφύγουν από την προτελευταία θέση. Αυτό θα γίνει αν την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλευτεί την έδρα του, εδραιωθεί στην εξάδα και υποχρεώσει τη ντεφορμέ Λαμία στην έκτη διαδοχική ήττα της.

Η 25η αγωνιστική:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Άρης Novasports 2

19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος Cosmote Sport 2

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

17:15 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Ιωνικός Novasports 2

19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΟΦΗ Novasports Prime

19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Cosmote Sport 1

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος Cosmote Sport 1

19:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία Novasports Prime

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης