Τουρκία: Θρίλερ με τον Ατσού - «Αγνοείταιι ακόμα» λέει ο προπονητής της Χατάισπορ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 17:08
Τουρκία: Θρίλερ με τον Ατσού - «Αγνοείταιι ακόμα» λέει ο προπονητής της Χατάισπορ

Θρίλερ στην Τουρκία με τον Κρίστιαν Ατσού, διεθνή επιθετικό της Χατάισπορ από την Γκάνα. Αν και χθες (7/2) επιβεβαιώθηκε τόσο από στελέχη της Χατάισπορ, όσο κι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας, ότι ανασύρθηκε ζωντανός μέσα απ’ τα ερείπια ενός κτιρίου που κατέρρευσε στην πόλη Χατάι, και το επιβεβαίωσε επίσης ο μάνατζέρ του (παρόλο που δεν μπόρεσε να μιλήσει μαζί του), ο προπονητής της Χατάισπορ, Βολκάν Ντεμιρέλ, διέψευσε τις πληροφορίες και ο Ατσού φαίνεται ότι εξακολουθεί να αγνοείται μετά τον σεισμό που έχει ήδη στοιχίσει περισσότερες από 11.000 ζωές.

«Παρακαλώ μην γράφετε ότι επέζησε χωρίς να είστε σίγουροι ότι επέζησε. Οι άνθρωποι έχουν οικογένειες, ελπίδες, θλίψη και πόνο που μεγαλώνει. Δεν υπάρχουν ακόμα νέα από τον Ατσού και τον Τανέρ Σαβούτ (σ.σ. αθλητικός διευθυντής). Δεν θα το έλεγα αυτό αν ήταν στο νοσοκομείο. Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο», είπε ο Ντεμιρέλ στην εφημερίδα Hurriyet.

Ο Γκουρμπέι Καχβετσί, γιατρός του συλλόγου, μίλησε επίσης, αναφέροντας ότι υπήρξε παρεξήγηση μέσα στις δύσκολες στιγμές που επικρατούν: «Όταν μάθαμε την είδηση ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Dortyol πήγαμε να τον αναζητήσουμε αλλά δεν ήταν εκεί. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, φαίνεται ότι ο Σαβούτ και ο Κρίστιαν Ατσού δεν έχουν βρεθεί», είπε ο γιατρός.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 17:10