Εκνευρισμένος ήταν ο Ζόρζε Ζέσους, μετά τη χθεσινή ήττα (1-2) της Μπενφίκα από τη Ζιλ Βιθέντε, καθώς θεώρησε ως «αντι-ποδόσφαιρο» το παιχνίδι, από την αντίπαλό του μέσα στο «Da Luz».

«Με αυτήν την ήττα περιπλέκει την ανάκαμψη που έχουμε κάνει. Ο αντίπαλος έπαιξε επίσης αντι-ποδόσφαιρο. Οι παίκτες της Ζιλ Βιθέντε ήταν κουρασμένοι και ο διαιτητής σταματούσε το παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν σταματά γι’ αυτό, συνήθως μόνο όταν υπάρχει σύγκρουση παικτών με τα κεφάλια τους. Τώρα, κάθε φορά που ένας παίκτης κουράζεται πρέπει να σταματάει το παιχνίδι. Αυτό σταμάτησε επίσης το ρυθμό και την ένταση της Μπενφίκα. Η Ζιλ Βιθέντε έκανε ό,τι της επέτρεπε ο διαιτητής. Γι’ αυτό είμαστε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη», υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής της Μπενφίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην Πορτογαλία, οι τερματοφύλακες κάνουν πολύ χρόνο για να επαναφέρουν την μπάλα και μόνο στο τελευταίο δευτερόλεπτο οι διαιτητές δείχνουν κίτρινη κάρτα. Έτσι, είναι αδύνατο να έχουμε περισσότερο χρόνο παιχνιδιού. Αλλά δεν χάσαμε γι’ αυτό. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαίρουμε τον αντίπαλό μας, γιατί κέρδισε. Δεν είναι η Μπενφίκα που πρέπει να αλλάξει, πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα στην Πορτογαλία», πρόσθεσε ο Ζόρζε Ζέσους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης