Το νικηφόρο σερί του συνέχισε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League επικράτησαν 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και εδραιώθηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Καλτσάς που σκόραρε στο 20’ και το 80’, ενώ γκολ σημείωσε και ο Μανιάς (70’). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Αλμπάνη.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία του ματς, με τον Κονέ και τον Ανιέτε στο 8’ να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ. Ο Αστέρας στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή του Καλτσά στο 20΄ από κεφαλιά πάσα του Ιγκλέσιας.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας ισοφάρισε. Σκόρερ χρίστηκε ο Αλμπάνης στο 51΄ ο οποίος έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα όμορφο συρτό σουτ και νίκησε τον Αθανασιάδη.

Ο Αστέρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 70΄ με πλασέ το Μανιά από μεταβίβαση του Καλτσά στο ύψος της μικρής περιοχής. Μάλιστα, ο σκόρερ δεν πανηγύρισε αφού παλαιότερα έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καλτσάς στο 81΄ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 1-3 (Novasports 2)

Γκολ: 20’ Καλτσάς (Αστέρας Τρίπολης), 51’ Αλμπάνης (Απόλλων Σμύρνης), 70′ Μανιάς (Αστέρας Τρίπολης), 80′ Καλτσάς (Αστέρας Τρίπολης)

Κίτρινες κάρτες:
Παπάζογλου, Κονέ – Ιγκλέσιας, Καλτσάς

Κόκκινες κάρτες:


Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς):
Τσόβιτς, Κοντοές (75′ Μάατσι), Κύργιας, Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Χουάρες (81′ Κιταμπάλα), Αλμπάνης, Ανιέτε, Κονέ, Ελμπάζ.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης):
Αθανασιάδης, Ίγκορ Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (87′ Σελίν), Τόνσο, Τσιλιανίδης (57′ Ισνάλντο), Μανιάς (77′ Τσουκαλάς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης