Με το τρίποντο στις αποσκευές του έφυγε την Κυριακή από το «AEL FC Arena» o Ατρόμητος, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 σκορ της ΑΕΛ, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ούμπιδες (5΄), Ουγκράι (20΄), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 43′, με πέναλτι του Φατιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη Λάρισα όταν προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, με σουτ του Ούμπιδες, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κρίστινσον, αφού κόντραρε στα σώματα αμυντικών.

Η ομάδα του Παντελίδη ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 20΄ με πλασέ του Ουγκράι, μετά από σέντρα του Μανούσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 πριν τη λήξη του ημιχρόνου με πέναλτι του Φατιόν στο 43ό λεπτό (για χέρι του Βέλλιου) μπαίνοντας εκ νέου στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο ο Ατρόμητος φάνηκε αρκετά διαβασμένος και κράτησε το υπέρ του σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου.

Κίτρινες: Φατιόν, Ασούμπρε, Μπράλιτς – Μάντσον, Βέλλιος

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (46΄ Ντάουντα), Κάτσε, Ασούμπρε, Μιλοσάβλιεβιτς (46΄ Σετσέροβιτς), Ουάρντα, Νούνιτς (71΄ Μπούστος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Ανδρούτσος (76΄ Μπαένα), Ουγκράι (53΄ Ρόζα), Μανούσος, Βέλλιος (60΄ Γιακουμάκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης