Η Λαμία κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς επικράτησε την Κυριακή στο ΔΑΚ με 2-1 του Ατρόμητου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.
Η ομάδα του Μάκη Χάβου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 47ο λεπτό με το γκολ του Κουλούρη, ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με τον Τομάς, για να πάρει τη νίκη στο 76′ με αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Δημούτσος και εκτέλεσε ο Μπαράλες.
Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 17 βαθμούς και έπιασαν στη βαθμολογία τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το συγκρότημα του Κάναντι αντίθετα να παραμένει στους 29 βαθμούς, μετά τη σημερινή του ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή, αλλά η Λαμία ήταν πολύ πιο απειλητική. Στο 18′ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Τότε ο Μπαράλες με φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα να περάσει ξυστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μέγερι.
Στο 31′ η Λαμία βρέθηκε και πάλι κοντά στο 1-0, όταν ο Πίτι έμεινε όρθιος έξω από την περιοχή παρά την πίεση, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η επανάληψη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ατρόμητο. Στο 47ο λεπτό ο Ουάρντα με εξαιρετική ασίστ, τροφοδότησε τον Κουλούρη, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ.
Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου όμως δεν χάρηκαν για πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα η Λαμία κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση.

Τότε, εκτελέστηκε φάουλ, ο Μπαράλες, που πιθανά να ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, πήρε την κεφαλιά με τον Μέγερι να μην μπορεί να μπλοκάρει και η μπάλα έφτασε στον Τομάς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 76′ η Λαμία είχε δοκάρι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο, και στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής έδωσε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι τους γηπεδούχους.
Τότε ο Δημούτσος έπεσε πάνω στον Χατζηισαΐα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Μπαράλες να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Λαμία (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι (87′ Μπουλούλης), Τομάς (69′ Μπερτόλιο), Επστάιν (62′ Καραμάνος), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (81′ Κορτ), Μπρούνο (46′ Μούγιακιτς, 56′ Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Κουλούρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το γκολ του Κουλούρη (0-1):

Το γκολ του Τομάς (1-1):

Το εύστοχο πέναλτι του Μπαράλες (2-1):

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης