Ο Ατρόμητος χρειάστηκε πέντε αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού με γκολ που σημείωσε στο 2’ και στο 87’ ο Μανούσος. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 19ο λεπτό ο Γούτας «σημάδεψε» με κεφαλιά το δοκάρι του Κνετ. Στο 71΄ ακυρώθηκε γκολ του Μοράρ, πάλι καθ΄ υπόδειξη του VAR, σε πολύ δύσκολη φάση, με αποτέλεσμα να αποβληθεί στις διαμαρτυρίες ο βοηθός του Λουίς Κάστρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νίκη για τους γηπεδούχος «κλείδωσε» ο Μανούσος με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα, που σημειώθηκε στο 87ο λεπτό. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα του Αγρινίου παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0 (ΕΡΤ 1)

Γκολ: 2′ Μανούσος, 87′ Μανούσος

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Μπαένα, Ρισβάνης, Κατράνης – Αριγίμπι, Μάλης, Μιμίτο, Γιοβάνοβιτς

Κόκκινες κάρτες: 90’+9 Γιοβάνοβιτς

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης (84′ Γιακουμάκης), Ρόσα (64′ Μάντσον), Ούμπιδες (79′ Ανδρούτσος), Μανούσος.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μπαλμπί, Λουσέρο, Ρότσα, Μάλης, Ντίας (62′ Ζοάν), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι (84′ Ντουάρτε), Μιμίτο (90′ Καββαδίας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης