Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στη νίκη με τα γκολ που πέτυχαν οι Κάμπος (36’) και Κρέσπο (56’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 6ο λεπτό έχασαν διπλή ευκαιρία για να μπουν μπροστά στο σκορ. Στην αρχή της φάσης ο Μπρούνο σούταρε εκτός περιοχής, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και η άμυνα έδιωξε, με την μπάλα να φτάνει στον Βασιλακάκη, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά πάνω από το δοκάρι.

Με το ρυθμό να έχει πέσει ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Στο 36΄ ο Πέλκας βρήκε τον Βιεϊρίνια κι εκείνος έδωσε με τη μία στον Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος με ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 49ο λεπτό καθώς ο Ρισβάνης δεν έβαλε σωστά την προβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 56΄ ο «Δικέφαλος» διπλασίασε τα γκολ του. Ο Πέλκας πήρε την μπάλα δεξιά, έκανε δυο ντρίμπλες στην περιοχή και γύρισε στον Κρέσπο, ο οποίος από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 36′ Κάμπος, 56′ Κρέσπο

Κίτρινες κάρτες:
Ρισβάνης, Μπρούνο – Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μακ

Κόκκινες κάρτες:


Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Σάκιτς, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ντιγκινί, Βασιλακάκης (76′ Ούμπιδες), Μπρούνο, Ντάουντα (60′ Κωτσόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου):
Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας (78′ Ελ Καντουρί), Κάμπος (84′ Μακ), Λημνιός (64′ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης