Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε 2-0 στο Αγρίνιο του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Μαρκόφσκι (12′) και Μουνιός (76′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάκης Χάβος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη από την ημέρα που επέστρεψε στην ομάδα του Αγρινίου και ο Παναιτωλικό πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε στους 22 βαθμούς, έναν λιγότερο από το σημερινό του αντίπαλο.

Ο Παναιτωλικός πριν ανοίξει το σκορ προειδοποίησε δύο φορές. Στο 5΄ το βολέ του Ρόσα έξω από την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα των «κυανόλευκων» να διώξει όσο χρειαζόταν τη μπάλα για να καταλήξει στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 9΄ εκτινάχθηκε και απομάκρυνε την κεφαλιά του Κλέσιο.

Το 1-0 ήρθε στο 12’. Από τη σέντρα του Ρόσα, ο Μαρκόφσκι με καρφωτή κεφαλιά «εκτέλεσε» τον Λευκορώσο γκολκίπερ και με τον τρόπο αυτό άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό. Η άμυνα των φιλοξενούμενων συνέχισε να «μπάζει» και στο 20΄ πάλι ο Γκορμπούνοφ είπε «όχι» στο σουτ του Μάρκο Πάουλο, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μαρκόφσκι έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 62’ οι παίκτες του Χάβου έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία. Η κεφαλιά που έπιασε εξ επαφής ο Μύγας ανάγκασε τον Γκορμπούνοφ στην απόκρουση του αγώνα, ενώ μερικά δευτερόλεπτα μετά το βολέ του ίδιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-0 διαμόρφωσε στο 76’ ο Μουνιός, που είχε μπει στο ματς τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοντοέ κι αφού πέρασε τον Γκορμπούνοφ «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους Αγρινιώτες.

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 12′ Μαρκόφσκι, 76′ Μουνιός

Κίτρινες κάρτες:
Τόνσο, Λημνιός

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Κυριακίδης, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο (72′ Μουνιός), Λόπες (68′ Κουτρομάνος), Ρόσα, Μαρκόφσκι (81′ Παπαδόπουλος).

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης):
Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές (78′ Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Κυριακίδης, Μπάγκα, Πλατέλλας (64′ Ντάουντα), Λημνιός, Ούμπιδες, Κιβρακίδης (46′ Τόνσο), Λε Ταλέκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης